(036) 535 38 57 info@thuisenzn.nl

Zonnepaneelreiniging

Thuis & Zn is gespecialiseerd in glasbewassing en specialistische schoonmaak. Hieronder valt tegenwoordig ook zonnepaneelreiniging. Het onderhouden van zonnepanelen is specialistisch werk, en erg belangrijk. Bij geen reiniging kan het verlies namelijk oplopen tot 10% op jaarbasis. Daarom komen wij graag langs om uw zonnepanelen te inspecteren en vervolgens te reinigen.

Verlies kan oplopen tot 10% op jaarbasis

Verlies kan oplopen tot 10% op jaarbasis

Helaas worden de zonnepanelen niet vanzelf schoon. Veel mensen denken dit vanwege de vele regen in Nederland. Zoals gezegd kan het verlies oplopen tot 10% op jaarbasis, als u niet op tijd uw zonnepanelen reinigt. Daarom is het van belang om ze jaarlijks schoon te maken. Hiermee helpt Thuis & Zn u met alle plezier. Thuis & Zn heeft ruime ervaring in glasbewassing en specialistische schoonmaak. Daardoor weet Thuis & Zn als geen ander hoe we precies, maar snel, uw zonnepanelen weer schoon krijgen.

Specialistisch schoonmaken

Specialistisch schoonmaken

Zonnepanelen vragen om een specialistische manier van schoonmaken. U wilt niet dat de zonnepanelen beschadigd raken, want hierdoor kan het zijn dat ze minder goed presteren. Daarom gebruikt Thuis & Zn osmosewater voor zonnepaneelreiniging, water in zijn puurste vorm. In kraanwater zitten vaak nog stoffen welke beschadigingen op uw zonnepanelen kunnen veroorzaken. Thuis & Zn heeft de kennis in huis om uw zonnepanelen schoon te maken zonder deze te beschadigen.

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

Osmosewater is water in zijn puurste vorm, omdat het vrij is van kalk, lood, zouten en andere stoffen. Hierdoor laat osmosewater ook geen strepen of vlekken achter. Daarnaast is osmosewater in staat om goed door te dringen in het oppervlak. Daardoor is het resultaat veel beter dan bij reiniging met gewoon water. Vanwege onder andere deze redenen, kiest Thuis & Zn voor het werken met osmosewater. Ook waarborgen wij graag op deze manier de kwaliteit van uw zonnepanelen en het glas.

Profiteer van zonnepaneelreiniging

Profiteer van zonnepaneelreiniging

Doordat veel eigenaren van zonnepanelen het niet opmerken dat het rendement daalt, is niet iedereen op de hoogte van de mogelijkheid tot zonnepaneelreiniging. Uit onderzoek blijkt dat, met regelmatige reiniging, de zonnepanelen beter werken. Uiteindelijk profiteert u hier het meeste van. Thuis & Zn heeft veel ervaring met specialistische schoonmaak en helpt u dan ook graag met zonnepaneelreiniging. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.