Uw terrein sneeuw en ijsvrij met Thuis & Zn

Thuis & Zn. Sneeuw en pekel serviceEen besneeuwde of gladde stoep, parkeerterrein of laad- en losperrons kunnen voor vervelende ongevallen, schades en ergernis zorgen. Voorkom verrassingen en frustraties met Thuis & Zn Sneeuw en Pekel Service.

Liefhebbers van het winterse weer kunnen niet wachten totdat er een mooie witte deken van sneeuw over ons landje valt. De schaatsen worden al uit het vet gehaald en worden geslepen. Hoewel Rijkswaterstaat, provincies en gemeentes hun uiterste best doen met sneeuwschuiven en strooien, beperken zij hun inspanning tot de openbare wegen. Daar waar er niet geschoven en/of gestrooid wordt kunnen wij u een extra dienst aanbieden.

Hoe werkt Thuis & Zn Sneeuw en Pekel Service?

Als u van tevoren aangeeft van onze Sneeuw en Pekel Service gebruik te willen maken, dan houden wij voor u het weer(bericht) in de gaten. Zolang het sneeuwt of vriest verwijderen wij dagelijks het sneeuw en/of strooien wij uw stoep of terrein in met zout.

Met professioneel materieel en enthousiaste medewerkers vegen of schuiven wij uw terrein snel en vakkundig schoon. Eventueel pakken wij handmatig de moeilijk bereikbare plaatsen aan. Bovendien strooien we zout op het sneeuwvrijgemaakte oppervlak.
Ook als er geen sneeuw ligt is er altijd kans op het opvriezen van vocht. Door op tijd te strooien met zout blijft uw terrein veilig en goed toegankelijk voor klanten, leveranciers, medewerkers en bewoners.
Zo voorkomt u lelijke uitglijders!

Geen sneeuw en/of opvriezend vocht = geen kosten

Een val, botbreuk of schade kan al snel in de papieren lopen. Samen kunnen wij dat voorkomen. U betaalt slechts de aantal keren dat wij bij u zijn geweest. Van tevoren spreken wij een vast uurtarief of een vaste prijs per vierkante meter met u af. Dat is wel zo handig.
(Zout wordt geleverd tegen dagprijzen)

De voordelen van Thuis & Zn Sneeuw en Pekel Service:

• Geen omkijken naar sneeuwruimen
• Geen omkijken naar gladheidbestrijding
• Aanzienlijk minder kans op ongevallen en schades (overlast en ergernis)
• Verzorgde uitstraling van uw stoep/terrein

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus neem snel contact met ons op. Ook als u alleen strooizout nodig heeft.